Pieches prosztatitával, Körömlakkok – MamaVita

Kyäni HL5 - Barack

Hozzászólások 0 Kínai orvoslás prosztata Professzor yang wang soros gyógynövény-formulák év alatt adtak le a prostata rák vagy a tumorsejtek növekedését és metasztázisát.

Isana pumpás dezodor peach blossom - 75 ml

A prosztatarák krónikus, a betegség a szervezet fő és a kóros csatornáiba lép be, a rák az étrendhez kapcsolódik, a zsírok táplálkozási tényezői, a rák oka a testenergiának a hiánya, a Qi és a vér mozgásának egyensúlyhiánya, a belső szervek stagnálás és elzáródása, a prosztatarák azon hiányossága volt, hogy Qi és Yin, valamint a váladék és zavaros blokk blokkolja az ereket.

Új kutatási eredmények felfedik a PH-egyensúlyt a szervezetben, a rákos sejtek kialakulnak és élnek, a lúgos a legjobb normális sejtek az élő környezetben, de enni egy csomó hús és cukor, hal, magas proteid élelmiszerek teszik a test folyékony PH válik savas, normál sejtek A védett immunitáson alapuló savban élnek, a sejtek a rákra mutatnak, ha a környező savak nem változtatják meg a rákot, egyre pieches prosztatitával lesz a metasztázis.

Az egyedülálló kínai gyógyszerek, melyeket a Kínai kiváló prosztata professzor Yang Wang találtak fel, akik a A fő képletek a következők 2 kapszula és 1 kapszula, és tiszta hőpor.

pieches prosztatitával vizelet színe prosztatitis

A tabletták drága állatokat és rovarirtó szereket használnak, amelyeknek nagyobb erejük van a pieches prosztatitával és a vérkeringés gyorsítására a pangó és az elzáródás eltávolítása érdekében. Az állatok és a rovarok sokfélesége együtt dolgozik, a gyógyszer erőssége intenzív, a gyógyszerek könnyedén pieches prosztatitával a prosztatába, megszakítják a nehézséget, hogy más gyógyszerek nem tudnak pieches prosztatitával a prosztata területére a vastag boríték prosztata miatt.

Quicken Qi és a vérmozgás az eltömődés megszüntetéséhez, amely a lágyuló induratív prosztata, a prosztata normális működésének visszaszerzése, nemcsak a megnagyobbodott prosztata zsugorodását, hanem a rákos sejteket is normálisra állítja, és eltünteti a csontáttétet. A kezelés a prosztatarák okán alapul, módosítja a Qi-t, a vérmozgást és a sav-bázis prostatitis hibája.

Skinfood Peach Cotton Multi Finish Powder

A vegyi anyagok nem ugyanazt tehetik, és a speciális gyógyszerek megváltoztathatják a PH környezetét, mert a gyógyszerek lúgos kalciumionnal rendelkeznek, felszívódhatnak a vér körüli gyorsulásával, a Ph szint lúgosodik, a rákos sejtek normálisan visszaállíthatók. A prosztata tumorsejtek blokkolják és nagyítják a prosztata gland tubusokat, hogy megnyomják a más pieches prosztatitával. Sok prosztatarákos beteg tünetei eltűnnek a kezelés után, a kínai formulák kezelése javítja a férfiak szexuális funkcióját, hogy elkerüljék a herék és a kemoterápia mellékhatását.

Ne habozzon, hogy e-mailt küld nekünk a gyógynövényes gyógykezelés, prostate live. A kínai gyógyszerek előnye a prosztatarákot gyógyítja A prosztatarák metastasis csatornák és csoportosítás A metasztázis csatornáknak 3 típusa van: 1, beszivárgás a szövetek vagy készülékek közelében, beszivárgás a levél két oldalán, eljutás a spermiumba, a spermatóphoz, a húgyhólyag nyakához és a hátsó húgycsőhöz.

Az ultrahang a prosztata csomók alakja szabálytalan, visszhangos aszimmetria vagy alacsonyabb. A Yang Wang hagyományos kínai gyógynövényei gyógyítják a prosztatarákot, a természetes prosztatarákot Most egyre több orvos figyelmet fordít a betegek túlélési idejére és minőségére, miközben kezeli a tumort.

pieches prosztatitával prostamol uno 60 db akció

A kínai gyógyszerek a daganatok kezelésében sok előnnyel rendelkeznek. Az egész koncepció, a kezelés a beteg egész testéből származik, nemcsak a rákos részt korlátozza. A gyógyszerek módosítják a szervezet egyensúlyhiányát, eltávolítják pieches prosztatitával rákkeltő tényezőket, csökkentik a rákos metasztázisok esélyeit.

A gyógyszerek természetes gyógynövényekből készülnek, nem károsítják az egészséges sejteket, amikor a rák eltűnik, az egészséges energia visszanyerik, javítja az immunitást. A gyógyszerek enyhíthetik a toxint és a mellékhatást, a radioterápiát, a kemoterápiát.

A rákkezelés után a gyógyszerek szedése javíthatja a beteg étrendjét és az alvás állapotát, támogatva az egészséges energiát, jó hatással lehet a rák megismétlődésére vagy metasztázisára. Az egészséges qi megerõsítése a kórokozók kiküszöbölésére a kúraganat elérése érdekében. A daganatforma és a növekedés az egészséges és a gonosz közötti konfliktus. A személyi test teljes egészében szerves, míg a gonosz tényezők belsejében vagy kívülről megtámadják a testet, a zsigereket és a meridiánot abnormitás, a qi és a véregyensúly törött, számos tünetet fog okozni.

Urządzenie do produkcji szaszłyków PINTRO - instrukcja obsługi

Az egészséges qi hiánya a rák legfőbb oka, a daganat károsítja a qiet és a vér rosszabb ártalmat okoz a testnek. Az egészséges energia támogatása alapja Yin Yang és az öt elem, a zsigeri megnyilvánulások elmélete.

De a tonifikáció és a yang erősítése nem támogatja az egészséges energiát, a legfontosabb az yin és a yang, a qi és a vér, a zsigerek és a meridián egyensúlya. A wang gyógyszereinek csak a kiigazítás és az egyensúly alapján kell működniük, a teljes prosztatarákot gyógyítani.

A prosztata rákot a prosztata vagy a BPH okozza? A vizsgálat szerint a lakóhely és a fajkülönbség befolyásolja a prosztatarák pieches prosztatitával arányát, a fekete verseny előfordulási aránya 6-szor nagyobb, mint a fehér faj Amerikában.

magyar porno szexvideók

Az országok magasabb életminőségének több prosztatarákos betege van. A nemi hormon megváltozása a prosztata daganat növekedését fogja eredményezni. Így az orvosok a prosztata betegeket a testük mindkét oldalán eltávolítják. De kutatásaink azt bizonyítják, hogy a tesztoszteron nem okoz prosztata-rákos sejteket, csak anyagi alapokat biztosít a tumorsejtek számára.

A prosztatagyulladás prosztatarákot okoz? Egyértelmű következtetésünk, hogy a krónikus gyulladás stimulálása a prosztatarák egyik ösztönzője; a prosztatagyulladás megváltoztatja a sejtek abnormalitását. Ezért azt javasoljuk, hogy a prosztatát korai gyógyulását még nyilvánvaló tünetek nélkül is javasoljuk. Bár a rák a hátsó levél prosztata, hiperplázia prosztata található oldalán és közepén levél, de úgy gondoljuk, hogy a hyperplasia is megváltoztatja a prosztata sejt rákot, ezért meg kell gyógyítani BPH pieches prosztatitával lehető leghamarabb.

Legalább gyógyítani, hogy korán csökkenti a rák előfordulási arányát.

  1. Jövőteremtő » Pro 6 (prosztata, likopen)
  2. Amber peach | Sex Films Tube

Mi a tünetek a prosztatarák és a sikeres kezelés? A korai daganat csak a levél hátsó részén található, szinte nem tünetei, ezért nehéz felfedezni.

A rákos sejtek növekedése és növekedése után a rákos sejtek kiterjednek a teljes prosztata területére, és megütik a borítékot. A kínai gyógyszerek úgy gondolják, hogy a vesebegylet lényege; a pieches prosztatitával a vese fő kapcsolója. A vese a veleszületett alap, szükség van a vese tonizálására az éjszakai emisszió szabályozására. A prosztatarák fő oka a pieches prosztatitával megfelelő táplálkozás és túlzás, a szexuális vágy felett, sok fűszeres és zsíros étel, sok alkoholfogyasztás vagy füst, őrület türelmetlen, depressziós hosszú távú, máj qi felismerése, hármas melegebb rendellenességek, nedves hő felhalmozódása lett a toxin, akadályozza a test alsó részében a rák kialakulását.

Tehát a prosztatarák kezelésére még mindig el kell távolítania a nedves hőt és a sztatizmust, el kell távolítani az elzáródásokat és az elzáródást, ki kell töltenie a toxint. A rák feloldódhat macropen kezelés prosztatitis normálisvá válhat. A Wang orvosi családja által év alatt kiadott speciális gyógyszerek sikeresnek bizonyultak. A Yang Wang pieches prosztatitával remek gyógyító prominens szakember Pieches prosztatitával, a A TCM egyetemi tanára, a TCM főosztályvezetője és rendezője, a china shenzong prosztata kutatójának vezetője és tudományos vezetője kezelõ intézmény, élvezve az állami tanács különleges juttatását.

Javasolták, hogy a rendellenességnek két fázisa van, amelyik nem tartalmaz klinikai tüneteket, a másik pedig a húgyúti traktus elzáródásával járó vizeletürítéssel járó megnyilvánulásoknak köszönhető 1. Az első fázisban a prosztatán belül mikroszkópos elváltozások fordulnak elő, amelyek az élet negyedik évtizedében előfordulhatnak, és ezek után makroszkópos elváltozások követhetők, nevezetesen a prosztata megnagyobbodása, amely jellemzően az élet ötödik vagy hatodik évtizedében kezdődik.

A betegség klinikai tünetei azonban csak akkor fordulnak elő, ha a bıvítés jelentıs, és más rendellenességek, pl. A prosztatagyulladás, vagy ha a mirigy megkeményedik vagy deformálódik, bonyolultabbá válik.

pieches prosztatitával elektrostimuláció inkontinencia

A klinikai betegség előrehaladása leggyakrabban a Továbbá azt javasoljuk, hogy míg csaknem minden ember tapasztalja meg a prosztata mikroszkopikus változásait, ha elég hosszú ideig élnek, csak körülbelül a fele tapasztalja meg a prosztata megnagyobbodását, és ezek közül csak körülbelül fele klinikai tüneteket okoz. Felmerül cikk prostatitis kérdés: mi okozza a prosztata-változások viszonylag gyakori előfordulását, ami klinikai betegséghez vezet?

Epidemiológiai vizsgálatok kimutatták, hogy a szív- és érrendszeri megbetegedésekhez társuló ugyanazok a kockázati tényezők a BPH kockázati tényezői. Ezek pieches prosztatitával kockázati tényezők közé tartozik az elhízás, a magas vérnyomás és a cukorbetegség. A cukorbetegség kapcsolata különösen erős; a kockázat nem inzulinfüggő diabetes mellitus NIDDM kockázatával jár, pieches prosztatitával gyakran magában foglalja a túlzott inzulintartalmat, ami lehet a közvetlen prosztata növekedés 2, 3.

A szív- és érrendszeri betegségekhez hasonlóan mind a testmozgás, mind a mérsékelt alkoholfogyasztás védekezőnek tűnik a BPH számára. A cigarettafogyasztásnak olyan sok káros egészségügyi hatása van, amelyet el kell kerülni, függetlenül az adott betegségben játszott szerepétől. A hormonok befolyásolják a BPH kialakulását és progresszióját.

A májcirrhosisban szenvedő férfiak alacsonyabb BPH előfordulási gyakorisággal rendelkeznek, mint azok, akik normális májfunkcióval rendelkeznek, valószínűleg azért, mert a májkárosodás csökkenti a hormonok anyagcseréjét a BPH-t hátrányosan befolyásoló vegyületekké. A BPH-n nem minden hormonális hatást határoztunk meg, de a nemi hormonok ösztrogén, tesztoszteron, prolaktin és az inzulin hatása eddig is hatással volt.

Különösen azt gondolják, hogy a tesztoszteron 5-alfa-dihidrotesztoszteronhoz DHT való átalakulása jelentõs kockázati tényezõ lehet a BPH-ban 6. A Finasteride gyógyszer elnyomja a DHT-termelést azáltal, hogy gátolja az enzimet 5-alfa reduktázamely a tesztoszteront DHT-vé alakítja, és ez a gyógyszer hatásosnak bizonyult a BPH tüneteinek csökkentésében. A faggyúmirigyben termelt DHT szintén hozzájárul a hímnemű kopaszodáshoz.

Nem ismert, hogy a szív- és érrendszeri megbetegedések gyógynövény- táplálkozási vagy gyógyszerkezelése közvetlen hatást gyakorol-e a BPH-ra. Azonban a hipertónia kezelésére alkalmazott alfa-adrenoceptor agonista hatóanyag Doxazosin szintén terápiás értéket mutat a BPH-hoz 7.

Kínai orvoslás prosztata

Természetesen a szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőinek csökkentése mindenki számára fontos lenne, beleértve az öregedő férfiakat a BPH-val.

A linszindrómák leírása során a vizeletürítés elzáródásának leggyakrabban olyan tünetek társulnak, amelyek nem jellemzőek a BPH-re, mint például a vizeletben lévő vér vagy a kövek átadása vagy a felhős vizelet.

Japánban a BPH-t orvosok írják le, akik gyógynövény terápiát írnak elő Kampo gyakorlók. Ezek az orvosok olyan viszonylag kis képletekre támaszkodnak, amelyek közül az egyik pieches prosztatitával kettőt az differenciáldiagnosztika szerinti alkotmányos tényezők alapján választják ki. Toyohiko Kikutani leírta a prosztata rendellenességek kezelésére vonatkozó ismereteit, és ezt az információt továbbította a Keleti Gyógyító Intézet Hong-yen Hsu. Ezt a formulát pieches prosztatitával az öregedés zavaraiban alkalmazzák, és Japánban is alkalmazzák magas vérnyomás kezelésére.

A Rehmannia Eight-féle fő alternatíva a vérstasis alacsony vérkeringés, gyakran krónikus gyulladás vagy sérüléspéldául a Moutan és a Persica Combination Tonglong Tang és a rabarbari és a moutáni kombináció Dahuang Mudan Tang. Ezek a képletek magukban foglalják a fa bazsarózsa, a moutan, amely szintén a Rehmannia Eight Formula összetevője.

Az utóbbi két formula alkalmazásának elsődleges leírása jobban illeszkedik az akut pieches prosztatitával a BPH helyett, de ez az akut prosztatitis előidézheti a BPH pre-klinikai esete tartós klinikai megnyilvánulását. Néha a két megközelítést kombinálják: Dr. Az Achyranthes és a Plantago formulát a Kampo gyógyszerben is használják a cukorbetegség kezelésére, beleértve a betegség nefritikus és neurológiai hatásait.

A kínai orvoslás modern újságjai viszonylag csendesek maradnak a BPH témáján. Ezzel szemben a nyugati szakirodalom számos beszámolót tartalmaz a gyógynövény-alapú BPH terápiákról.

Kínai klinikai kutatók foglalkoztak a prosztata rendellenességek problémájával, de rendszerint az akut prosztatitis által dominált problémákat — a differenciáldiagnózist alkalmazzák. Jellemző terápiás kategóriák: 10 : qi és vérstasis elzárt keringésnedves-hő felhalmozódás duzzanat és folyadék felhalmozódása és veseelégtelenség öregedés problémái, gyenge veseműködés.

A beadott formulák jelentősen eltérnek, de a qi és a vérstasis kezelésére a legtöbb készítmény a vacarria wangbuliuxing ; gyakorlatilag a nedvesedés és a vizelet elzáródásának kezelésére szolgáló készítmények közé tartozik a plantago mag pieches prosztatitával. A prosztata rendellenességek körében a yin és yang hiányossági kategóriákra osztva fertőző prosztata kezelés vesehiányos gyógyszerkészítmények rendszerint gyógyszerként tartalmazzák a vérstasis és a nedvesedés hőkezelését másodlagos komponensként Lehetséges, hogy a prosztata mikroszkópos változásai a betegség korai kifejlődésében következetesek a mikrocirkulációs változásokkal, amelyeket normális körülmények között vérrel vitalizáló gyógynövényekkel kezelnek.

A prosztata megnagyobbodása összhangban van a nedves-hő-szindrómával, mivel ez a szindróma gyakran társul nem-fájdalmas duzzanat kialakulásához az alsó hasban. A vizeletürítési rendellenességek klinikai tüneteinek végső alakulása szorosan illeszkedik a jelentős vérstasis és nedvességi hő megjelenésének kínai ábrázolásához, a gyengülő vesékhez kapcsolva. Így a kínai orvosi szakirodalomban leírt három fő diagnosztikai kategória a BPH szempontjából több évtizedes fejlődése szempontjából releváns, mindhárom szindróma progressziójával.

Ilyen forgatókönyv alapján a klinikai BPH és a kínai gyógynövények terápiája a veseelégtelenség szindróma kezelésének kombinációját jelentené, mint az öregedéshez társuló alkotmányos rendellenesség, valamint a vér vitalizáló pieches prosztatitával a nedves hő hatására eltávolított gyógynövények, mint a duzzadt prosztata.

A hagyományos kínai orvoslás doktrína szerint minden beteget a tényleges szindróma alapján kell kezelni, nem pedig egy meghatározott képlet alapján. Például a yinhiányos tüzet amelyet a Zhi Bai Dihuang Wan vagy a lép és a tüdő qi hiányossága kezelve a Buzhong Yiqi Tang mindegyike olyan tényezők lehetnek, amelyek hozzájárulnak a húgyúti rendellenességekhez, például a BPH-val kapcsolatban.

Jenaveve Jolie Pornó Videók - Oldal 9

Mindazonáltal a BPH legtöbb esete lényegében egészséges férfiakban valószínűleg megfelel a fent említett generalizált rendellenességkategóriáknak. Bár a kínai gyógynövény-formulák valószínűleg növelik a tesztoszteron szintjét lásd a 2.

Mellékletetez a változás nem elegendő a BPH hátrányos befolyásolásához, különösen akkor, ha a gyógynövények a tesztoszteron DHT-re való átalakulását pieches prosztatitával elnyomják, amint azt a használt nyugati gyógynövényekre a BPH kezelésében. Németországban, ahol a gyógyszeripar továbbra is gyógynövényterápiát fitoterápiát folytatott, a gyógynövényeket egyidejűleg vizsgálták, amikor más kutatók sebészeti és gyógyszeres megoldásokat követtek.

Hildebert Wagner, a fitoterápia egyik legfontosabb támogatója a müncheni Pieches prosztatitával Gyógyszerbiológiai Intézetének munkatársaaz aktív összetevők vizsgálatát javasolta Sabal serrulata a BPH esetében ben Ez a gyógynövény, amelyet most neveznek Serenoa serrulata vagy, gyakrabban, mint Serenoa repens, a A növény gyümölcse, egy kis tenyér, melyet palmettának neveznek palmettó spanyol a kicsi pálma, éles, fűrészes levelekamely bőséges Floridában, táplálékként használták a gazdaságok és a tenyésztett állatok számára, és gyógyszerként emberekben.

Kutatás a Serenoa Németországban és később számos más európai országban, úgy tűnt, megerősítette a BPH pozitív intézkedéseit, így ez lett a gyógynövény fő felhasználása. A gyümölcsben gazdag a szterinek, amelyek úgy tűnik, hogy az elsődleges aktív összetevők.

Bár számos javaslatot tettek arról, hogy a szterinek hogyan befolyásolhatják a BPH-t, az akció mechanizmusa még mindig nem egyértelmű.

Úgy gondolják, hogy a szterinek — mint egy hatásmechanizmus — a DHT-termelés gátlása 15 lehetnek. Ugyanakkor a többi nyugati gyógynövényt is vizsgálták, a legtöbb figyelem a tökmagokra Cucurbita pepocsalángyök Urtica dioica vagy Urtica urensa méhek pollen különösen a rozs növényaz afrikai burgonya tuberkulóz Hypoxis rooperiés a nagy nagy magasságú afrikai fa Pygeum africanum, más néven Prunus africanum 13, A legtöbb esetben, de különösen a tökmag és az afrikai burgonya esetében, a fő aktív komponensek a szterinek, mint például a béta-szitoszterin, amelyeket a BPH terápiás szerként használnak önmagában A pygeumban levő triterpenoidokat szintén javasolják, hogy aktív komponensek legyenek, amelyek potenciálisan a prosztata duzzadását csökkenthetik A BPH-hoz ajánlott kínai gyógynövények között az iridoid glikozidok lehetnek aktív összetevők: ezek közé tartoznak a plantago vetőmagból származó aucubin, a rehmannia katalpol és a kukorica morronisidje a rehmannia formula összetevője.

Iridoidokat nem találták a nyugati herbális terápiáknak a BPH számára, és potenciális új területet jelentenek a jövőbeli vizsgálathoz. Az iridoidok a nyugati gyomnövény barázda, a Vitex agnus costus elismert aktív összetevői, amelyek kimutatták, hogy csökkentik a prolaktinszintet a nőknél 20 ; a megnövekedett prolaktin kockázati tényező lehet a prosztatarákban a férfiaknál.

A vakcinában és aliszmában található triterpenoidok a rehmannia formula összetevői hozzájárulhatnak a terápiás hatásokhoz, hasonlóan a pygeumra javasoltakhoz. Ma a BPH-termékek továbbra is a gyógynövény-gyógyszerek elsődleges kereskedelmi sikerei. A gyógynövényeket egyedileg vagy kombinált készítményekkel adják el, amelyek összetevőinek 2 vagy 3 összetevőjét tartalmazzák.

A két leggyakrabban használt anyag, akár egyetlen gyógynövényként, akár kombinált termékként, fűrészes palmettát és pygeumot pieches prosztatitával. Az Országos Egészségügyi Intézmények Pieches prosztatitával tudomásul vették ezt, és a fűrészes palmettára és pygeumra vonatkozó nagy tanulmányt finanszíroztak lásd a 3.

A szokásos mennyiségű fűrészes palmettát a klinikai vizsgálatok során mg napi pieches prosztatitával két részletben osztva A kezelés időtartama nap, hogy szignifikáns javulást érjünk el a tünetekben; a 6 hónapos kezelés időtartama legalább 18 hónapos időtartamú Hammarsten J és Hogstedt B, A jóindulatú prosztata hiperplázia gyors éves növekedési ütemű férfiak klinikai, antropometriai, metabolikus és inzulin profilja, Vérnyomás ; 8 1 : Hammarsten J és Hogstedt B, Hyperinsulinemia kockázati tényező a jóindulatú prosztata hiperplázia kialakulásában, Európai Eurology ; 39 2 : Pieches prosztatitával EA és munkatársai, Alkoholfogyasztás, cigaretta dohányzás, valamint a jóindulatú prosztata hiperplázia veszélye, American Journal of Epidemiology ; 3 : Meigs JB és munkatársai, Klinikai jóindulatú prosztata hiperplázia kockázati tényezõi az egészséges öregedõ férfiak közösségen alapuló populációjában, Journal of Clinical Epidemiology ; 54 9 : Fulton B, Wagstaff AJ és Sorkin EM, Doxazozin: klinikai farmakológiai és terápiás alkalmazások frissítése a magas vérnyomásban és a jóindulatú prosztata hiperpláziában, Drugs ; 49 2 : Zhang Jilun, Prostatitis és hagyományos kínai orvoslás, International Journal of Oriental Medicine ; 17 2 : Dreikorn K és Schonhofer PS, A jóindulatú prosztata hiperplázia kezelésében a fitoterápiás gyógyszerek állapota, Urology ; 34 2 : Bracher F, A jóindulatú prosztata hiperplázia fitoterápiája, Urology ; 36 1 : Van Coppenolle F, és munkatársai, A Serenoa repens lipidoszterol kivonatának patkány prosztata hyperplasia által okozott hyperprolactinémia farmakológiai hatásai: összehasonlítás finasteriddal, Prosztata ; 43 1 : Berges RR, Kassen A és Senge T, Tünetekkel járó jóindulatú prosztata krónikus prostatitis omnik béta-szitoszterinnel történő kezelése: 18 hónapos követés, British Journal of Urology International ; 85 7 : Milewicz A.

A következő egy reprezentatív készítmény, amely kiindulási pontként szolgálhat az összetevők és azok hatásainak megvitatásához: Kínai orvoslás prosztata Qian Lie Shu Pian erőteljesen tonizálja és gazdagítja a vesét, megszünteti a hiányzó hőt, leöblíti a nedvességet és elősegíti a vizeletet.

Qian Lie Shu Wan pieches prosztatitával alapvető formula sok vizelet- és prosztatarák kezelésére a hagyományos kínai orvoslással. Klinikai kutatásokat végeztek Qian Lie Shu Wan hatásának kimutatására a krónikus prostatitis tüneteinek enyhítésében.

pieches prosztatitával prostatitis egy ülő életmódból

Egy vizsgálatban beteg vett részt a képletben hónapon keresztül, és összehasonlították egy olyan pieches prosztatitával, amely nem veszi figyelembe a képletet.

Fontos információk