Prosztata kenőanyaggal. Prosztata feldolgozása

Prosztata dörzsölje
A következőket tartalmazza: masszírozza a prosztata területét megtalálható az ember testében. A prosztata olyan mirigy, amely könnyen elhelyezhető a végbélnyíláson belül, akkora, mint egy dió és centiméterre található. Az ujjat be lehet illeszteni a végbélnyílásba, és közvetlenül a hólyag alatt és a húgycső környékén találjuk. Érezni fogjuk, mert mérete alig egy centiméter, és mert egy kis kidudorodás.

Vélemények Utasítás: 1. Először is, a felhasználónak meg kell kiüríteni a szart.

prostatitis gyulladása a függelék hogyan lehet eltávolítani a gyulladást a prosztatitisből

Használja a meleg víz vagy a szappan tiszta a massagers, akkor használd a törölközővel szárítsuk meg. Egy pár, a kenőanyag a végbél, illetve a része a massagers, amely a végbél.

a prosztatitis férfiakban befolyásolja a meddőséget prostatitis nincs levonás

Feküdjön az oldalán, összegömbölyödve a lábát, hogy a ládát. Tedd a massagers be az anális egy alacsony, kényelmes sebesség.

Húgymasszázs férfiaknak. A szexuális érzések stimulátora. Otthon

Ne légy udvariatlan. Ha a fél a massagers menj be az anális ajánlatkérő a záróizma.

Jelenlétében gyulladások kismedencei szervek, valamint során traumás sérülés szomszédos szervek műveletek, anális repedések, sérülések hemorrhoidal csomópontokaz beszerzi kell halasztani, mielőtt a stabilizálás a jólét. Az ilyen állapotban felmérés megbízhatatlan lesz, és károsíthatja a végbél szöveteit. A kockázati csoportok képviselőit évente legalább egyszer kell tartani. Ez a kategória a 45 évnél idősebb férfiakat, az elhízás, a hipodinaminok és a hormonális rendellenességeknél szenvedő betegeket tartalmazza.

Aztán nyomja meg a massagers valamivel, akkor az automatikus csúsztassa az ujját a helyzet a prosztata. Lassan a levegőt, amikor lélegezzük be a levegőt, kérjük, hogy az ajánlatkérő a végbél záróizom, s közben nyomja meg a massagers kissé, amikor fújd ki a levegőt, kérem, engedje el a végbél záróizom, közben húzza a massagers.

Ismételje meg a lépést 5, masszázs, a záróizom a perc, jobb, ha minden egyes alkalommal, amikor ott lenne prosztata-folyadék jött ki a húgycső.

Ha nem, prosztata-folyadék jön ki, kérem, ne is törődjenek.

hogyan lehet a prosztata érzékeny gyulladása prosztata megnagyobbodás gyógyszer vény nélkül

Miután a masszázs, kérjük, ismételje meg a 2 lépést, hogy tisztítsa prosztata kenőanyaggal a massagers.

Fontos információk