Prosztata önteszt. Otthoni használatra kialakított prosztata teszt - pontos eredmény mindössze 10 perc alatt.

Prosztata teszt

Az alumínium tasakot csak akkor nyisd fel, ha mindent előkészítettél a teszt elvégzéséhez! A páraelszívó párna nem vesz részt a tesztelési folyamatban.

Vitamin Station Prosztata-PSA gyorsteszt 1db mindössze Ft-ért az Egészségboltban!

Figyelmeztetések: 1. Ez a teszt külsőleg használatos in vitro prosztata önteszt eszköznek minősül.

A jóindulatú prosztata megnagyobbodás BPH esetén a prosztataalkotó sejtek gyarapodásnak indulnak, emiatt a prosztata növekedésnek indul. Tulajdonképpen a szerv egyfajta daganatáról van szó, ez azonban jóindulatú, csak növekedés közben érezhetők a panaszok, áttéteket nem képez. A BPH kialakulása csaknem normális élettani változásnak tekinthető. Csecsemőkorban a szerv mérete hozzávetőlegesen borsónyi, serdülőkorban növekedni kezd; ezidőtájt a szelídgesztenye nagyságot.

Ne nyeld le prosztata önteszt alkotórészét sem! A teszt használata előtt figyelmesen olvasd el a használati utasítást! A teszt csak akkor ad megbízható eredményt, ha a használata során valamennyi utasítást betartották.

az icd 10 xp prosztatitis kódja stagnant prosztatitis 25 év alatt

Szigorúan kövesd a megadott vér és puffer oldat mennyiségeket, csakúgy, mint a leolvasási időket. Semmiképpen ne fagyaszd le! Ne használd a terméket, ha a csomagoláson jelzett szavatossági idő lejárt, vagy ha a belső védőcsomagolás megsérült.

omnik a krónikus prosztatitisből prostatit wtt vélemények

A teszt csak egyszeri meghatározásra alkalmas, többször ne használd fel! Gyermekek elől elzárva tartandó! Használat után a teszt valamennyi tartozéka eldobható a háztartási hulladékok közé!

Hogyan kell elvégezni a Prosztata-PSA tesztet?

Kia EV6 – Vezettem az ŰRHAJÓT

Moss kezet szappannal, és öblítsd le tiszta vízzel! Tépd fel a védőcsomagolást a bemetszésnél és vedd ki belőle a tesztet és a pipettát, majd dobd ki mind az alumínium- mind a páraelszívó tasakokat! A lándzsán nyomd be a kis narancssárga biztonsági fülecskét a lándzsa belseje felé, amíg egy kattanást nem hallasz, jelezvén, hogy az eszköz aktiválva van.

Távolítsd el a narancssárga biztonsági fülecskét egy csavaró mozdulattal 5. Tisztítsd le valamelyik ujjhegyedet egy alkoholos vattával.

prostatitis kalcinatov amelyből a prosztatitis eszik

Masszírozd az ujjbegyet lefelé, hogy megteljen vérrel. Erősen szorítsd a lándzsát, a képen látható módon, a letisztított ujjbegyedhez. Nyomd meg a kioldó gombot.

treatment of acute bacterial prostatitis érzés prosztatitis

A lándzsa hegye a szúrást követően automatikusan és biztonságosan visszaugrik a helyére. Ne használd fel többször a lándzsát! Masszírozd a megszúrt ujjbegyedet a vér kibuggyanásáig.

inkontinencia gyógyszer nőknek mely tabletták prosztatitis

Tartsd a pipettát a vércsepphez és prosztata önteszt fel a vért a pipetta belsejében jelzett vonalig. Ne nyomd közben össze a pipetta végét! Ha nem éri el a vér a jelzést, masszírozd újra az ujjbegyedett, hogy még egy kis mintát nyerjen. Amennyire lehetséges, törekedj a légbuborék elkerüléséhez Cseppentsd a vérmintát a pipetta összenyomásával a tesztkazetta kerek mintagyűjtő ablakába az ábra szerint.

Várj, amíg a vér felszívódik a mintaablakból, majd cseppents cseppet a puffer oldatot tartalmazó fiolából ugyanoda.

  • Köménymagok prosztatitisekkel
  • Prostate traitement

Hagyd a tesztkazettát vízszintesen és ne mozgasd azt. Az eredményt 10 és 15 perc között olvassa le. Ne értékeld a tesztet 10 percen belül és 15 perc eltelte után!

Prosztatarák szűrés – PCA3 teszt

Az eredmény kiértékelése Negatív eredmény: Csak egy csík jelenik meg a kontrollfelületen, a C jelzés alatt. Ez az eredmény azt jelenti, hogy a Alhasi tompa fájdalom szintje normál értékhatáron belül van.

A prosztata egy férfi nemi mirigy, amely a hólyag alatt fekszk és körülveszi a húgycsövet. A 45 és 75 év közötti férfiak gyakran prosztata -problémákat tapasztalnak, amelyek például csökkent vizeletáramot eredményeznek, és a vizelés a szokásosnál tovább tart. A Prosztata teszt egy otthoni használatra kialakított gyors teszt, amely felismeri a PSA-szintet a vérben. A PSA azaz a prosztata-specifikus antigén a prosztata sejtjeiben képződik, és fő feladata a sperma cseppfolyósítása.

Pozitív eredmény: Két csík jelenik meg a kontrollfelületen: a T és a C jelzések alatt nem számít, ha az egyik halványabb, mint a másik. Ez az eredmény azt jelenti, hogy a vérben a PSA szintje magasabb a normálisnál. Pozitív eredmény esetén keresd fel orvosodat! Érvénytelen eredmény: Érvénytelen eredménynek számít, ha egyetlen csík sem jelenik meg a kontrollfelületen, illetve, ha csak a T jelzés alatt látható elszíneződött csík.

Please wait while your request is being verified...

Mindkét esetben értékelhetetlen a teszt, javasolt egy új gyorsteszttel megismételni a vizsgálatot. Gyártó — Vitamin Station Kft. Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Írja meg véleményét!

prosztata hogyan kell kezelni inkontinencia kezelése tens készülékkel

Fontos információk