Prosztata vérrel

PSA (Prosztata Specifikus Antigén) (Totál PSA) - SYNLAB

Debreceni férfiak, figyelem: már egy csepp vér is jelzi, ha baj van!

kegel gyakorlat krónikus prosztatitis

Keddenként és csütörtökönként négy helyszínen várják a jelentkezőket úgynevezett PSA-szűrésre. Ez már egy csepp vérből is jelzi, ha baj van. Évente Magyarországon férfi hal meg prosztatarákban, pedig időben felismerve ez a betegség is gyógyítható.

hogyan lehet megmenteni magát a prostatitisből

Tweet Egy tűszúrás, egy csepp vér és néhány perc várakozás — mindössze ennyi, és kiderül, hogy kell-e szakorvoshoz fordulni. November a férfi egészség hónapja, ezért az ingyenes szűrőprogramon a vércukor- prosztata vérrel koleszterinszint-mérés mellett az úgynevezett PSA-vizsgálaton is részt vehetnek.

a népi prostatitis módszerei

Az akcióval szeretnének minden 40 év feletti debreceni férfit megszólítani. A prosztatarák a második legtöbb áldozatot követelő rosszindulatú daganat az erősebbik nem körében. Ez azt jelenti, hogy gyakran nagyon későn vesszük észre, s már nem lehetséges segíteni számukra — figyelmeztet Papp Csaba, a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet igazgatója.

Korai felismeréssel viszont sikeresen gyógyítható ez a betegség is.

krónikus prostatitis trichomoniasis

Galéria megnyitása - prosztata vérrel kép - Ez a szűrés, amit mi végzünk, igazából egy közösségi tevékenység. Kényelmesen, kedvesen elbeszélgetünk mindenkivel, s mindenki megkapja a megfelelő tanácsadást.

lehetnek bántani az ízületekben amikor prostatitis

Talán az a legfontosabb, hogy nem egészségügyi intézményben történik mindez, hanem egy közösségi házban, ami közel van a lakásunkhoz, közel van az élethelyzetükhöz, elérhető pár perc alatt — mondta Széles Diána alpolgármester. Ingyenes PSA szűrésre a hónap végéig minden kedden és csütörtökön délután négy helyszínen várják a debreceni férfiakat. További részleteket ezen az oldalon tudhatnak meg a szűrésekről: mozduljdebrecen.

gyakorlat a prosztatitis és

Fontos információk